Mini Theater

Een nieuw project van de Vliegende Aap om het Mini Theater, een vorm van miniatuurtheater, opnieuw onder de mensen te brengen door een unieke combinatie van traditionele theaterbouw en moderne technieken. De toeschouwer wordt in een mum van tijd meegenomen naar een wereld van contrasten tussen melancholie en humor, tussen licht en duister, tussen realisme en surrealisme. Het theater, het decor, de verhalen en de muziek worden gemaakt, ontworpen, bedacht en gecomponeerd door de Vliegende Aap.

Contact

Neem gerust contact op
met de Vliegende Aap.

Custom Bike

Een Aap op een fiets… oftewel een aangepaste fiets. Op een dag liet de Vliegende Aap zijn fantasie de vrije loop om zijn motor digitaal aan te passen met behulp van beeldbewerking. Spatbord eraf, frame korter, ander zadel, andere kleur, recht stuur, en ga zo maar door. De originele motor werd op innovatieve wijze vernieuwd. Tenslotte heeft de Vliegende Aap het digitale resultaat in de praktijk gebracht en zo een unieke custom bike gecreëerd.

Contact

Neem gerust contact op
met de Vliegende Aap.

Poppenhuis

De Vliegende Aap begon met een technische bouwtekening en werkte deze uit tot een grafische layout op ware grootte inclusief verschillende behang. Deze is uitgeprint en bevestigd op de verschillende beschilderde poppenhuisonderdelen die van hout zijn vervaardigd. Daarna is het poppenhuis in elkaar gezet en voorzien van passende gordijntjes. Het geeft voldoening als alles past en goed aansluit. Het is alsof er een ‘Zweeds-concern’ kastje in elkaar wordt gezet…

Contact

Neem gerust contact op
met de Vliegende Aap.